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Development of Functional Beverage Using Deer Antler Extract and Its Physiological Activity
Food Science and Biotechnology
2002 .12
[P2-47] Isolation and Purification of Growth Factor from Deer Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Factors affecting the estimation of antler production in elk deer (Cervus canadensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Fermented Antler Extract Attenuates Skeletal Muscle Atrophy by the Regulation of Protein Turnover
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
녹용의 단백질가수분해 및 추출조건에 따른 특성 변화
한국식품영양과학회지
2011 .01
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
Physiological Functionality and Antioxidant Activities of the Fermented Citrus unshiu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-168] Hematopoietic effects of deer antler on anemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Hemopoietic Effect of Extracts from Deer Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidative Activity of Cheonggukjang Fermented with Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발효녹용의 균주 선별 및 발효녹용의 생리활성
한국식품영양과학회지
2009 .09
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Traditional Fermented Foods and Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P10-123] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-124] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-126] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-125] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
발효 미생물에 따른 포도가공 부산물의 항산화 활성 및 항균활성
한국식품영양과학회지
2012 .08
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