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Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
Screening of High-Alcohol Producing Yeast from Traditional Fermented Soy-Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
허브간장의 항산화성 및 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
[P2-61] Nitrate and Nitrite Contents of Fermented Soy Sauce during Ripening Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
[S5-1] Screening of Biological Activities and Identification of ACE Inhibitory Peptide from Fermented Soy Sauce Reactants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
저장(貯藏)간장의 생화학적(生化學的) 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Relationship of Antioxidant Activity and Physico-chemical Properties of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant Capacity of Makgeolli Lees Fermented by Bacillus subtilis from Ganjang (Korean Soy Sauce)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Estimation of Daily Exposure to 3-Monochloropropane-1,2-diol from Commercial Soy Sauces in Korea
Food Science and Biotechnology
2006 .10
[P8-306] In vitro Anticancer Effects of Fermented Soy Sauce During Ripening Period in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Cytotoxic Effects of the Peptides Derived from Traditional Korean Soy Sauce on Tumor Cell Lines
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Influence of Fermentation Time on the Nutritional and Physicochemical Properties of Traditional Soy Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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