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[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-114] Optimizing Production conditions of Brown Rice Cookie Prepared with Beet Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-17] The Characteristics and Optimization of Brown Rice Cookies Prepared using Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Onion Powder and Baking Temperature on the Physicochemical Properties of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
해조 올리고당 음료가 고지혈증 유도 쥐에 있어서 혈액 지질 산화 및 혈액ㆍ혈장 응고에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .12
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
마분말 첨가 쿠키 제조조건 최적화
Food Science and Preservation
2008 .02
[P5-17] Quality Characteristics of Wine with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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