지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2010
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Change in color Red Pepper Powder with the Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbiological Contamination of Fresh-Red Pepper and Packaged-Red Pepper Powder in South Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
고춧가루의 색도측정(色度測定)과 품질(品質)과의 관계(關係)
Applied Biological Chemistry
1979 .01
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Investigation of Identification of Irradiated Red Pepper and Cinnamon Powders Using Physical Analytical Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes in Capsaicinoid Contents of Red Pepper Powder with Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고추의 열풍건조특성(熱風乾燥特性)
Applied Biological Chemistry
1974 .01
충북지역 산지 고추와 유통 고춧가루 중 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2006 .03
[P1-04] A Pilot Study on the Quality Attributes of Packaged Red Pepper Powder Products Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Gamma - Irradiated Red Pepper Powder on Physicochemical Properties of Kakdugi, a Korean Traditional Radish Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
Rheological Properties of Kochujang as Affected by the Particle Size of Red Pepper Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .06
한국산 고춧가루의 품질 비교
한국식품과학회지
2000 .12
Effect of Red Pepper Seeds Powder on Lipid Composition in Rats Fed High-FatㆍHigh-Cholesterol Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
Physicochemical Properties and Sensory Evaluation for the Heat Level (Hot Taste) of Korean Red Pepper Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
Determination of Pesticide Residues in Red-Pepper Powder by GC-ECD
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Comparative Analysis of Tebuconazole in Red Pepper Powder by Non-Matrix and Matrix Matched Calibration Method Used to QuEChERS Method by GC/MS and GC/NPD P-65BangSik
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2013 .10
Sensory Characteristics of Commercial Red Pepper Using Quantitative Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
0