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Enhances Antioxidant Effect of Purple Sweet Potato by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Hepatoprotective Effects of Purple Sweet Potato Extracts against Alcohol-Induced Oxidative Stress In vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of Organic Acids on the Extraction Kinetics of Purple-fleshed Sweet Potato Pigment
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Effect of Purple Sweet Potato on Nuruk-making Process and Makgeolli Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
30-Day Repeated Oral Toxicity Study of Fermented Purple Sweet Potato on Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P3-17] The Characteristics and Optimization of Brown Rice Cookies Prepared using Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anti-Diabetic Effects of Anthocyanins Isolated from Korean Purple Sweet Potato, "Shinzami"
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
자색 고구마추출물의 기능성 화장품 활성
Food Science and Preservation
2011 .06
[P3-20] Influence of the Addition of Purple Sweet Potato Powder on Physicochemical and Sensory Qualities of Steamed Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Isolation and Characteristics of Acetobacter for Purple-Fleshed Sweet Potato Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and Identification of Anthocyanins from Purple Sweet Potatoes
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
자색고구마 색소의 안정성에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .04
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