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밤 입중 관련 대사체 표지자의 선발
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2013 .04
Antioxidant Activity of Chestnut (Castanea crenata) Honey Depends on Phenolic Compounds Contents
한국양봉학회 학술대회 자료집
2010 .01
Antioxidant Activities of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activities of Smilax China Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
밤꽃 추출물의 항균성
Food Science and Preservation
1999 .03
Comparison of Antioxidant Activities on Dried Chestnut, Chestnut Inner Shell, Chestnut outer shell Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Structural Analysis of Relationship between Fruit Quality and Heating Method in Japanese Chestnut (Castanea crenata Sieb. et Zucc.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Castanea crenata Inner Shell Extracts by Enzyme and Pressurized Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-167] In Vitro Protective Effect of Chestnut Inner Skin Extract Against Aβ-Induced Neurotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Characterization of Antioxidant Activities from Chestnut Inner Skin Extracts
Food Science and Biotechnology
2009 .10
밤나무 잎의 화학성분, 항산화 및 항균활성
Food Science and Preservation
2002 .06
밤 지질(脂質) 성분(成分)의 분석(分析) -제1보. 내과육(內果肉) 및 외과육(外果肉)의 지질조성(脂質組成)-
Applied Biological Chemistry
1982 .01
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activity of Major Compounds Derived from Vietnamese Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Propagation by Softwood Cuttings for Japanese Chestnut
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of the Cytotoxicity of Green Pigment Produced on the Surface of Roasted and Retorted Chestnuts Using Immune Cells and Gastrointestinal Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[P8-222] Conjugation of Guaiacol with Glycerol increased in vitro and Cellular Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Fermented Castanea crenata Inner Shell Extract Increase Fat Metabolism and Decrease Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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