지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Foreign-Body Detection in Dry Food Using Terahertz Wave Imaging Techniques
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
신기술신소재 - 테라헤르츠파 기술의 전망 및 식품분야에의 응용
식품기술
2009 .01
식품이물의 다인자기반 위해평가 및 우선순위 설정
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Non-Destructive Techniques and Quality Models for the Supply Chain
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Nano/micro Technology for the Pathogen Detection in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Current Strategy on Food Risk Assessment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
1999 .06
Development of Non-Destructive Fruit Quality Measuring Device Based on Consumer Preference
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국 식품첨가물 생산 및 사용현황과 국제적 동향
한국식품영양과학회지
1990 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Application of Risk Assessment for the Food Safety Management
한국식품위생안전성학회 심포지움
2005 .01
Nutritional Risk Factors in Food for Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Status and Prospects of Food Irradiation Technology in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
식품 안전 관리를 위한 Risk Communication
Safe Food
2007 .01
Technical Summit Meeting in Korea Paper Industry - Part Ⅲ : Microbiological Control through.. Eka Purate® Technology
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2010 .10
New Technology
물만 먹고 자라요
2002 .01
식품위생법상 위해(危害)와 risk의 관계
식품과학과 산업
2018 .09
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0