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한국축산식품학회지
2015 .01
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 관능평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Growth Behavior of Listeria monocytogenes during over 60-Day Ripening of Camembert Cheeses Produced by Unpasteurized Raw Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .12
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Microbiological safety and physicochemical analysis of cheese samples imported to South Korea
한국식품과학회지
2023 .06
Development and evaluation of probiotic delivery systems using the rennet-induced gelation of milk proteins
한국축산학회지
2021 .09
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
A Study on the quality of Camembert cheese using Lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Spore-forming probiotic bacterium Bacillus coagulans influences on the flavor of Gouda cheese using micro-cheese platform
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Comparison of Quality Characteristics in Dairy Products Made from Jersey and Holstein Milk
Food science of animal resources
2019 .01
A Study on quality of Cheddar Cheese using Lactic acid bacteria Isolate from Cheese Aging Cave in Imsil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analyzing COVID-19 Period Food Poisoning and Food Safety Using Text Mining
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Objective Measurements of Textural and Rheological Properties of Cheese
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Effects of probiotics isolated from cheese in DNCB-induced atopic dermatitis mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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