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한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Quantitative and Qualitative Confirmation of Pesticides in Food Extract Using a Hybrid Quadrupole-Orbitrap Mass Spectrometer
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
A Comparative Study on the Retina of 22 Freshwater Fishes in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
어류군집 분석을 통해 확인한 영랑호의 해양화
농업생명환경연구
2024 .03
Direct Determination of Amitraz and 2,4-DMA Residues in Chicken and Egg by Liquid Chromatography/Tandem Mass Spectrometer
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
전통단청에 사용된 석청과 석록의 채색층 안정성 평가
펄프·종이기술
2024 .08
Use of the cast net for sampling freshwater fish and its role to determine fish assemblages in a large river system with comparison to gill nets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Comprehensive workflow encompassing discovery, verification, and quantification of indicator peptide in snail mucin using LC-quadrupole Orbitrap high-resolution tandem mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Growth of Putative Probiotic Strains in Media Containing Hot Water Extract of Freshwater Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Detection of veterinary drugs residue in commercial freshwater fishery samples and seawater fishery samples in Seoul
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Validation of a Simultaneous Analysis Method for the Determination of 463 Pesticides in Using Liquid and Gas Chromatography-tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of 10 acidic pesticides in green leafy vegetables by modified QuEChERS method and liquid chromatography tandem-mass spectrometry
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Discrimination of Geographical Origin for Cheonggukjang Using Near-infrared Spectroscopy, Energy Dispersive X-ray Fluorescence Spectrometer and Mass spectrometer-based Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
ADDING FLAVOUR COMPLEXITY TO FRESHWATER FARMED FISH THROUGH DIETARY MANIPULATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Simultaneous Determination for Pesticide Residues of 14 in Fresh Produce using HPLC-Tandem Mass Spectrometry
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
Current status of pathogen infection in freshwater wild fish and crustacean in Gyeonggi and Gangwon Province in 2016
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Hot Water Extracts from Freshwater Fish on the Production of the Antibacterial Substances of LAB Obtained from Korean Fermented Foods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
PLANNING PRODUCTION OF FRESHWATER FISH FRY FOR AQUACULTURE IN A SEASONAL, VARIABLE AND CHANGING CLIMATE IN NORTHERN THAILAND
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
양식산 어류의 부위별 총수은 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2016 .02
Determination of ergot alkaloids in foods using liquid chromatography–tandem mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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