지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2015
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Increased Anticancer Effect of Doenjang by Long Fermentation and Salt Kind on AOM/DSS-induced Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Effect of Black Soybean Doenjang on Obesity in High fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anticancer Effects of Black Soybean Doenjang in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhanced Anticancer Effects of Mixed Cultures and Korean Traditional Doenjangs on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhanced Preventive Effects of Long Term Fermented Soy Sauce on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effect of Rosmarinic Acid on AOM/DSS Induced Colitis Associated Colon Cancer Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Korean Solar Salt Suppresses Concomitant Induction of Obesity and AOM/DSS-Based Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Properties of Fermented Rice, Soybean Products for Manufacture Low-salt Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effect of Traditional Korean Fermented Soybean Food (Doenjang) on a Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
0