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주성분 분석법을 적용한 종이의 노화 특성 분석 연구
펄프·종이기술
2016 .12
PCA를 이용한 종이의 열화 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
복사용지의 국가별 분류에 있어서 PCA 적용
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Medical Food Market Growth and the Opportunity in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
비지도학습 기반 차원 축소 모델링을 통한 한지의 열화특성 분석
펄프·종이기술
2023 .12
현대지종의 IR 및 이를 이용한 PCA 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
분광학적 특성을 적용한 연대별 학술지의 펄프 식별
펄프·종이기술
2018 .08
The Importance of High Quality Protein for Muscle Health Maintenance in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physical Properties and PCA of LHT(low-heat treatment) Biomass
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Probiotic and the Aging Brain: Evidence and Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protocatechuic acid redistributes tight junction proteins by targeting Rho-associated protein kinase to improve intestinal barrier function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Changes of Black Garlic During Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
연도별 학술지의 성상 및 PCA 분류 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Changes in Chemical Properties and Antioxidant Activities of Dietary Phenolic Acids by Thermal Processing at High Pressures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison between Chemical Properties and Sensory Evaluation in Commercial Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
PCA Supplementation Prevents HFHS-Mediated Hepatic Inflammation/Fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Development of Anti-Aging Sources and Infrastructure Technology Based on the Wood-Cultivated Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Edible Marine Resources on Reinforcement of Aging Muscle Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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