지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Vitamin B12 Analysis for 2015 Database Construction on Korean Side Dishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of conical 9 well dish on bovine oocyte maturation and subsequent embryonic development
한국축산학회지
2024 .09
대학 교직원 식당에서의 식단중심요리의 다양성
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Vitamin B12 Content of Soup, Stew, and Side Dishes in the Currently Consumed Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
빅데이터를 활용한 다이어트 현황 및 네트워크 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Mapping Process for Non-selected Food in the Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Contents of Sodium and Potasium of Side Dishes distributed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Folate Analysis for Rice, Stew and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
계면활성제(주방세제)의 진딧물 살충효과와 분국화 생육에 미치는 영향
화훼연구
2023 .06
Cholesterol Contents in Rice, Soup/Stew, and Side Dishes Frequently Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Gender differences in intentions to adopt a plant-based diet among young Korean adults in their 20s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
High-Salt Diet Ameliorates High-Rice Diet-Induced Metabolic Disorder and Change of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of shrimp protein hydrolysate and krill meal supplementation in low fish meal diet for red seabream (Pagrus major)
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
Development of Sustainable Diet Checklist Items for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
개인맞춤영양 AI Diet 식품산업
식품산업과 영양
2021 .06
Recent changes in diet of Koreans, related health impact, and more
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
경기지역 일부 대학생에서 나트륨의 주요 기여 음식과 변이 음식
한국식품영양과학회지
2016 .03
0