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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Sweet Potato Syrup Production by Saccharification of Sweet Potato With Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Study on the Physicochemical Properties of Colored Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Different Part of Super Sweet Corn by Harvesting Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Quality Characteristics of Baby Food Prepared from Sweet Potato Pastes with 10 Different Korean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Molecular identification of sweet potato accessions using ARMS-PCR based on SNPs
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Methods for Determining the Adulteration of Potato Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of integrated control for sweet potato stem rot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Fermentation characteristics and aroma compounds of sweet potato soju using enzymes
Food Science and Preservation
2025 .02
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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