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Comparison of different extraction methods for the extraction of major bioactive compounds from Raphanus sativus L. var niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory Effects of Fermented Black Radish (Raphanus sativus L. var niger) on Antioxidant and Lipid Accumulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
제주도의 농경지 토양유형별 월동무(Raphanus sativus var. hortensis)의 생육 및 생리적 반응
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
주야간 재배온도의 차이에 따른 무(Raphanus sativus var. hortensis)의 광합성, 생장 및 생산성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
감마선 조사가 무(Raphanus sativus L.) 의 종자발아율 및 생육 초기 표현형에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Genetic Analyses of Bolting Time in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The Effect of Raphanus sativus on Expression of Adhesion Molecules in Human Aortic Endothelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Simulating Development and Growth in Radish (Raphanus sativus L.): An Integrative Process-based Model
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
무(Raphanus sativus L.)의 F₁과 양친계통의 수용성 당 및 글루코시놀레이트 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Seasonal variation in anti-obesity effects of Radish ( Raphanus sativus) Greens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of consumption of Raphanus sativus L. on improving obesity and cognitive function in high-fat diet induced obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative Trait Loci for Morphological Traits and their Association with Functional Genes in Raphanus sativus
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Changes in Glucosinolate Composition and Concentration in Different Growth Stages and Seasons in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of radish ( Raphanus sativus) green extract on the intestinal mucus production and prebiotic activity after in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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