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엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
신선편의 과일·채소의 소비자 구매행동 및 기대하는 맛 수준 연구
산업식품공학
2023 .02
Various pharmacological Effects of Propolis in Human Health
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Biological Activities of Various Components Identified from Korean Propolis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Properties of Propolis Collected on Jeju Island, Korea
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
신선편의 농산물 소비 현황 및 만족도 조사
한국식품영양학회지
2022 .04
Antimicrobial Activity of Propolis Extracts against Skin Flora
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improvement of Storage Stability of Meatballs Using Propolis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A New UPLC-DAD Method for Quality Assessment of Korean Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Antioxidant and Antiangiogenic Activities of Various Compounds Identified from Korean Propolis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Antiangiogenic Activities of Various Components Identified from Korean Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Comparative Study on the Antimicrobial and Antioxidant Activity of Propolis
Journal of Apiculture
2023 .11
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
Fruit Combination Effective in Maintaining Quality of Fresh-cut
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Extraction Properties of Propolis with Ethanol Concentration
Journal of Apiculture
2015 .09
Effect of Korean Propolis on Human Umbilical Vein Endothelial Cell Apoptosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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