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이용수
ABSTRACT
서론
재료와 방법
결과 및 고찰
결론
REFERENCES
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인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Analysis of the Young-radish (Raphanus sativus L.) Microbiota for an Improvement in Kimchi Product Management
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Development of Kimchi Storage Container with Native Plants’ Extract
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Genomic Analysis of Microorganisms Isolated from Kimchi and Human
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
한국 성인의 백미와 김치 총 섭취량에 따른 영양상태와 대사증후군 위험도에 관한 연구 : 2013-2015년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2018 .12
한국 성인의 채소와 김치 섭취량에 따른 영양상태와 대사증후군 위험도에 관한 연구 : 2010-2011년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2017 .12
Dynamics of Bacterial and Viral Communities during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Antagonistic Potential of Kimchi against Human Corona Virus
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Immune Modulation Effects of Lactobacillus Isolated from Kimchi and Its Possible Mechanisms
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Genomic Information of Kimchi-associated Microbes for Developing Useful New Materials (Big Issue Group Project)
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Evaluation of Probiotic Potential of Pediococcus acidilactici FFC 224 Isolated from Young Radish Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
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