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Inhibitory Effects of Safflower Seed Extract on Memory Impairment and Oxidative Stress and the Qualitative Analyses of Serotonin and Its Derivatives in the Water Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Comparison of Antioxidant Activity of Safflower Seed Extracts Using Different Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Analysis of Serotonin Derivatives in Safflower Germplasm Collected from South Asia
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Antioxidant Properties of Sprouts from Safflower Seeds during Germination Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Serotonins of safflower seeds play a key role in anti-inflammatory effect in lipopolysaccharide-stimulated RAW 264.7 macrophages
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Analysis of Oil Compositions and Antioxidant Activities of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collected from China
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activities on High Oleic Acid and High Linoleic Acid Safflower Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Serotonergic Signaling in Adipocytes is Critical for Insulin Triggering Adipogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Inflammatory and Antioxidant Action of N-Arachidonoyl Serotonin in RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Caffeine and Exercise on Blood Levels of Dopamine and Serotonin in Male Humans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Safflower Lines for Selection of Lodging Tolerant Line
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
홍화 추출물을 이용한 분무건조 분말의 물리화학적 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2021 .04
Agronomic Characteristics and Oil Compositions of Safflower Germplasm Collected from India
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Comparison in Antioxidant Activities and Total Polyphenol Contents of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collection
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Comparison of Antioxidant activities in Safflower germplasm collected from Central Asia and Africa
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
품종별 귀리의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내산 두류 품종에 대한 항산화 성분 및 항산화 활성 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of Antioxidant Component and Antioxidant Activity in Rehmannia glutinosa Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
남부 평야지에서 생산된 유색미 품종별 항산화 성분 및 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .08
3T3-L1 지방전구세포에서 1-O-feruloyl-β-D-glucose의 지방생성억제효과
Food Science and Preservation
2018 .10
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