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Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Rosa rugosa Roots in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory effects of Rosa rugosa seed extract on LPS-stimulated RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Inhibitory effects of extract and solvent fractions from Rosa rugosa on 3T3-L1 adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lipid Differentiation Inhibitory Effect and Anti-Inflammatory Effect of Rosa rugosa Crude Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Rosa rugosa Extract Improves Obesity-Associated Metabolic Disorders and Regulates Gut Microbiota in High-Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Production of Biomass and Bioactive Compounds from Shoot Cultures of Rosa rugosa Using a Bioreactor Culture System
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
돌가시나무(Rosa lucieae Franch. & Rochebr.)와 해당화(Rosa. rugosa Thunb.)의 휴면 유형 분류 및 종자 발아
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Metabolite Changes and Elastase Activity of Beach Rose (Rosa rugosa) Fruit and Seed from Various Ripening Stages
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Activity and Anti-Inflammatory Activity of Ethanol Extract And Fractions of Rosa multiflora Flower in LPSStimulated RAW 264.7 Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 자생식물 해당화의 형태적 특성 및 교배 친화성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Influence of Root Cutting Time and Ratio on Growth and Accumulating Antioxidant in Agastache rugosa
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
배초향 추출물의 이화학적 품질 특성 및 생리활성
Food Science and Preservation
2021 .02
해당화 열매 추출 분말의 항산화 활성과 고지방식이로 유도된 mice의 혈청지질 수준에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .04
Agastache rugosa ethanol extract suppresses bone loss via induction of osteoblast differentiation with alteration of gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
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