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주요 식량작물의 생산량 예측 모형에 관한 연구
한국데이터정보과학회지
2000 .06
Studies on Pathogenicity of Wheat Scab Fungus(Gibberella zeae) to Various Crop Seedlings
한국식물보호학회지
1964 .12
Variations in Root and Tuber Crops Production due to Climate Change
조선자연과학논문집
2015 .01
고구마 첨가가 우육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
생고구마를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
The Current Incidence of Viral Disease in Korean Sweet Potatoes and Development of Multiplex RT-PCR Assays for Simultaneous Detection of Eight Sweet Potato Viruses
The Plant Pathology Journal
2014 .12
주산지 기상정보를 활용한 주요 채소작물의 단수 예측 모형 개발
한국기후변화학회지
2016 .06
면적조사 및 생산량조사 표본설계
JKSS(Journal of the Korean Statistical Society)
1985 .01
Study on Optimum Sizes of Experimental Units
한국데이터정보과학회지
2003 .06
최근 동계작물의 파종기간 동안 기후변화 특징
한국기후변화학회지
2015 .09
서양금혼초(Hypochaeris radicata L.)의 수용추출물이 사료작물에 미치는 allelopathy 효과
생명과학회지
2005 .12
서류의 당화과정중 물성 및 Texture에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1991 .01
The Physicochemical Characteristics of Sweet Potato Starches from Ten Korean Varieties
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
Molecular Detection and Analysis of Sweet potato feathery mottle virus from Root and Leaf Tissues of Cultivated Sweet Potato Plants
The Plant Pathology Journal
2002 .02
온풍건조 조건에 따른 증절간 고구마의 물리적 특성과 기호도
한국식품조리과학회지
2011 .01
한국산 8 품종 고구마분말의 특성
한국식품조리과학회지
2011 .01
Direct Antimicrobial Activity and Induction of Systemic Resistance in Potato Plants Against Bacterial Wilt Disease by Plant Extracts
The Plant Pathology Journal
2009 .12
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