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Roselle(Hibiscus sabdariffa L.) 차의 향기성분 분석 및 동정
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Quality Characteristics of Sulgidduck with Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 재배 Hibiscus sabdariffa L. 향기성분 분석 및 동정
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Chromosome and Karyotype Analysis of Hibiscus sabdariffa
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
로젤(Hibiscus sabdariffa L.) 꽃받침 분말을 첨가한 설기떡의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .04
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
F₁ Hybrid Generation by Interspecific Hybridization between Hibiscus syriacus, Hibiscus sinosyriacus and Hibiscus moscheutos by in-vitro Culture
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
F1 Plantlets Generation by Interspecific Hybridization between Hibiscus syriacus, Hibiscus paramutabilis and Hibiscus sinosyriacus through in-vitro Culture
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Yogurt Added with Spring Onion Root Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
숙성온도 및 숙성기간에 따른 쌀소스의 품질 특성 변화
산업식품공학
2019 .01
Quality characteristic of the baking sauce using Korean traditional actinidia (Actinidia arguta) paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Embryo Development in Interspecific Crosses of Hibiscus Species
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
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