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착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Changes in Physicochemical Characteristics of Apple Pre-Treated with Sugar and Salt for Manufacturing Apple Jangachi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Brine and Sugar Soaking on Quality Characteristics of Dried Apples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening of heat stress-tolerant weedy rice and SNP identification of heat-tolerance-related genes
Plant Biotechnology Reports
2024 .09
Survey on distribution of apple viruses causing mixed infection in major apple cultivars
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
몇 가지 과일과 혼합한 멜론잼의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improved Preimplantation Development of Porcine Cloned Embryos by Flavone Supplement as Antioxidant
한국수정란이식학회지
2018 .01
고지방식이를 통해 비만이 유발된 마우스에서 무청 추출물의 항비만 효과
한국식품과학회지
2022 .06
사과를 첨가한 아로니아 혼합잼의 품질특성 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2016 .04
전 세계의 사과 산업 동향 및 품종 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Selection of Apple Cultivars Suitable for Apple Peel Extract as Natural Color Materials
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of Soil Organic Matter on Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Orchard
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of YOLO-based apple quality sorter
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Quality Characteristics and Functionality of Apple Vinegar Using Condensed Apple Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
‘홍로’/M.9 사과나무 수관 중단부 측지의 전정방법이 광투과, 수체생육 및 과실수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
국내육성 ‘아리수’/M.9 사과나무 유목기 중단부 측지 전정방법이 수체생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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