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가공방법에 따른 마늘껍질의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
Effects of Freezing Conditions on the Physiological Activities of Peeled Garlics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of different operating conditions of chestnut peeling machine on peeling properties/peeling efficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Quality Characteristics of black garlic by garlic pretreatment and enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Analysis of Quality Characteristics of Baeksan Garlic, Daeseo Garlic, and Namdo Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of in vitro anti-obesity effect of raw garlic and processed garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Efficient Control of Garlic Leaf Blight using Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) in Garlic
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Quality Characteristics of Garlic Oil Stored under Different Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
미세캡슐화 마늘분말의 안정성 및 관능특성
산업식품공학
2015 .01
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .03
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Biological Activity of Garlic Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
마늘 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Attributes of consumer preferences for black garlic
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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