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Effect of Phlomis umbrosa Turcz. Water Extracts on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Phlomis umbrosa Turcz. Water Extracts on Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Extract of Phlomis umbrosa Turcz. Augments Pentobarbital-Induced Sleep Behaviors in Mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Protective Effect of Phlomis umbrosa Turcz Roots on H₂O₂-Induced Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
백수오와 한속단 추출물의 비에스트로젠 효과에 관한 연구
한국식품과학회지
2015 .10
Extract of Phlomis umbrosa Turcz. Augments Pentobarbital-Induced Sleep Behaviors in Mice by Up-Regulating Adenosine A1 Receptor Expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fingerprint analysis of Phlomis umbrosa Turcz. by HPLC/PDA and evaluation of anti-oxidant and antiinflammatory activities of major composition compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effects of Phlomis umbrosa Turcz. Root Ethanol Extract on Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy in C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ethanol Extract of Phlomis umbrosa Turcz. Attenuates Simple Steatosis and Oxidative Stress in High Fat Diet-Induced C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Black raspberry-Phlomis umbrosa Turcz. extract mixtrue on muscle strength improvement: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HPLC Analysis of Standard Compounds of Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim.) Maxim. Extracts in Different Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
IBA 및 elicitor 처리에 따른 백수오 기내 생산 부정근 및 표준품의 FT-IR 스펙트럼기반 대사체 비교 분석
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Improvement of Analytical Methods of Total Flavonoid from Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Seed Germination Response to Gibberellin Treatment, Cold Stratification Period, and Priming in Lychnis wilfordii (Regel) Maxim
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건강기능식품 원료로서 길초근 주정 추출물의 지표성분 분석법 검증
한국식품영양학회지
2018 .01
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
백하수오의 식품학적 영양 성분 및 휘발성 향기 성분 분석을 통한 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2015 .04
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
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