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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
Research Trends on The Bioactivities of Edible Insects in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Utilization of Edible Insects in the Food and Foodservice Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protective Effects of Edible Insect Extracts against Acute Alcoholic Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumer Acceptance of Pet Feed using Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Edible Insect and Pork Protein on Quality Characteristics of Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Edible Korean Mountainous Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Nutritional Quality in Four Edible Insect Oils Extracted Using SFE and UAE Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Exploring the Potential of High-moisture Extruded Meat Analogs with Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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