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Evaluation of a developed fishmeal analogue (FMA) as a fishmeal replacer in diet of juvenile Japanese eel, Anguilla japonica
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
A review on feed additives including dietary probiotics as the antibiotic replacers in the important aquaculture species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Effects of the dietary bio-processed fermented protein concentrate, Aquatide 65TM, as a fishmeal replacer in juvenile olive flounder Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
저열량 식품 소재 중 지방 대체재
식품과학과 산업
2019 .12
On-farm evaluation of dietary animal and plant proteins to replace fishmeal in subadult olive flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2020 .01
Research related on using CFD numerical analysis techniques (ANSYS Fluent® ) to improve aquaculture system design
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
The Latest Research Trend in Plant-Based Alternatives: Meat Substitute and Egg Replacer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
스마트양식 기술 개발과 산업화 방안
수산해양교육연구
2021 .04
FUTURE DIRECTION OF KOREAN AQUACULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The optimum dietary levels of three different feed additives in the low fishmeal diet for olive flounder, Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
AQUACULTURE – FOR SUSTAINABLE SYSTEMS OF THE FUTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
AQUACULTURE – FOR SUSTAINABLE SYSTEMS OF THE FUTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
PUBLIC HEALTH PERSPECTIVES ON AQUACULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Utilization of soy protein according to processing method for fishmeal substitution in aquafeed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
LEMNA PROTEIN CONCENTRATE SUBSTITUTES FOR FISHMEAL IN TILAPIA DIETS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of three different dietary plant protein sources as fishmeal replacers in juvenile whiteleg shrimp, Litopenaeus vannamei
Fisheries and Aquatic Sciences
2020 .01
Determining the Optimal Level of Natural Calcium Powders and Whey Protein Concentrate Blends as Phosphate Replacers in Cooked Ground Pork Products
한국축산식품학회지
2018 .01
어분대체 단백질원(대두박, 오징어간분, 콘글루텐밀) 첨가가 치어기 무태장어(Anguilla marmorata)성장과 어체 지방산과 아미노산 성분에 미치는 영향
수산해양교육연구
2018 .02
A REVIEW ON AQUACULTURE DEVELOPMENT IN IRAN
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
A half dietary fishmeal can be substituted to an alternative proteins mixture without compromising growth performances in olive flounder, Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
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