지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
다시마(Saccharina japonica) 배우체의 미동정 진균증
한국수산과학회지
2017 .04
EFFECTS OF Saccharina japonica POLYSACCHARIDE TO THE DIABETES MELLITUS MOUSE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Green solvent based extraction of valuable compounds from brown seaweed (Saccharina japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Effect of Saccharina japonica added functional homemade chocolate on radical scavenging activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sub-critical extracts from Saccharina japonica alleviate skin photoaging in UVB-exposed HaCaT cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative analysis of biological activities of various solvent extracts from Saccharina japonica and Costaria costata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
상황버섯 균사체로 발효한 다시마 추출물의 항산화 활성
한국수산과학회지
2017 .08
Antioxidant Effects of Aqueus and Enzymatic Extracts from Sterilized Saccharina japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Temperature and irradiance tolerance in the different size groups of Saccharina japonica (Phaeophyta) against to high mortality during the nursery culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Development of natural seasoning using sea tangle (Saccharina japonica) fermented with Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Polysaccharide Isolated from Saccharina japonica, Inhibit Cancer-Metastasis via Activation of Macrophages, NK cells and Cytotoxic T lymphocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
까막전복(Haliotis discus) 치패용 EP (Extruded pellet)사료내 어분과 다시마(Saccharina japonica) 대체원으로서 대두박과 생미강의 대체 효과
한국수산과학회지
2017 .12
Anti-atherosclerosis effect of alginate-residue extracted from sea tangle (Saccharina japonica) in hyperlipidemic rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Fractionation of Polysaccharide Isolated from the Hot Water Extract of Saccharina japonica and Immuno-Stimulation Effects on Macrophages and Splenocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
다시마(Saccharina japonica) 분말을 첨가한 죽의 품질특성 및 항산화 효과
한국수산과학회지
2017 .12
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 된장의 품질 변화
한국수산과학회지
2018 .10
RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF FERMENTED Saccharina japonica WITH Phellinus linteus MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The interactive effects of elevated CO₂ and ammonium enrichment on the physiological performances of Saccharina japonica (Laminariales, Phaeophyta)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Optimization of lovastatin production by Monascus purpureus using brown seaweed, Saccharina japonica as solid fermented substrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
0