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이산화염소수 및 구연산처리에 따른 무(Raphanus sativus L.) 새싹과 종자의 미생물 제어 효과
Food Science and Preservation
2008 .10
감마선 조사가 무(Raphanus sativus L.) 의 종자발아율 및 생육 초기 표현형에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
열무(Raphanus sativus L.)의 계절에 따른(봄과 가을) 항산화 물질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
[P4-19] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Growth and Qualities of Strawberries during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Low Dose γ-ray Irradiation on the Early Growth and Antioxidant Activity in Raphanus sativus L. Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effect of chilling on Physiological Reactions and Composition of Fatty Acids in Radish(Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Selection of Nutrient Solutions and Substrates for Radish(Raphanus sativus L. var. sativus) Growth
생물환경조절학회지
1996 .12
쌈 무 용도의 무 (Raphanus sativus L.) 품종 및 계통간의 재배시기별 육질경도와 당도의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
종자 휘발성 물질(에탄올) 정량분석을 이용한 무(Raphanus sastivus L.)종자 활력 검정법
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
이산화염소수 처리에 의한 잔류농약 분해 효과
한국식품영양과학회지
2009 .05
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
열처리 방법이 적무 새싹종자(Raphanus sativus)의 미생물 저감화 및발아율에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .08
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Complete Chloroplast and Mitochondrial Genomes of Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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