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Food Science and Preservation
2008 .12
갈변저해제 처리에 따른 최소가공 연근(Nelumbo nucifera) 의 품질 변화
Food Science and Preservation
2001 .06
Antioxidant and Anti-Stress Activities of Hot Water Extract from Lotus (Nelumbo nucifera) Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Effects of Various Organs from Nelumbo Nucifera G.
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Analysis of Dietary Phytosterols from Nelumbo Nucifera Seeds of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Lotus ( Nelumbo Nucifera ) Seed Ethanol Extract Inhibits Adipocyte Differentiation and Modulates the Expression of the Adipokines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
A Study on the Biological Activity of Nelumbo nucifera Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P10-66] Effect of Lotus Root (Nelumbo nucifera G.) on Lipid Metabolism in Rats with Diet-Induced Hypercholesterolemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-31] Biological Activities and Compounds of Nelumbo nucifera Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Novel Functional Polysaccharides from Lotus (Nelumbo nucifera) Leaf : Purification, Characterization, and Immunomodulatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
연근이 고콜레스테롤혈증 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2006 .10
Studies of the Proper Medium and Fertilize Method for the Container Culture of Lotus (Nelumbo nucifera) Joyful Eyes
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[OP-12] Effect of acid hydrolysis on morphological and crystalline properties of lotus root (Nelumbo nucifera Gaertn, Nelumbo lutea Pers.) starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
A Study on Salt and Nonylphenol Tolerance of Lotus (Nelumbo nucifera)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
In vitro Antibaterial Effects of Sugar Extract of Lotus (Nelumbo nucifera) against Food-borne Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
연꽃의 개화 전후 꽃의 내부 온도변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
분화용 연꽃 유전자원의 생육 및 개화특성
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
HPLC Analysis of Marker Compounds for the Standardization of Nelumbo nucifera Leaf
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
연잎 분말 첨가 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
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