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초록
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새물리
2023 .02
미생물을 이용한 L-트립토판 유래 방향족 화합물 생산 최근 연구
생명과학회지
2020 .10
Engineering of Corynebacterium glutamicum for the Secretory Production of Recombinant Proteins
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
핵융합 발전 ‘중요한 발걸음’...순에너지 생산해냈다
Popular Science
2022 .12
Complete genome sequences of Azoarcus sp. TSPY31 and TSNA42 potentially having biosynthetic ability to produce indigo
미생물학회지
2018 .09
Metabolic Engineering for High-level L-Arginine Production in Corynebacterium glutamicum
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Metabolic Engineering of Corynebacterium glutamicum for High-Level L-Arginine Production
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Complete genome sequence of an indigo producing strain Yangia sp. TSBP01, isolated from oil-contaminated sediment
미생물학회지
2018 .09
A Fast Doubling Corynebacterium glutamicum
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Effects of Mg content ratio on the structure and corrosion properties of Al-Mg films
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .02
The Actinobacterium Corynebacterium glutamicum, an Industrial Workhorse
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Development of Synthetic Promoters and Signal Peptides in Corynebacterium glutamicum for Efficient Secretory Production of Recombinant Proteins
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Metabolic Engineering of Corynebacterium glutamicum and Cyanobacteria CO₂ Bio-mitigation to Value-added Chemicals
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Mg 함유에 따른 아라고나이트의 물성 변화에 대한 밀도범함수이론 연구
대한지질학회 학술대회
2019 .10
아미노 말단 절반 라이보플라빈 신테이스 변이 단백질의 분광학적 분석
대한화학회지
2021 .12
Amino Acid L-arginine Production in a Metabolically Engineered Corynebacterium glutamicum
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Enhanced 5-Aminovaleric Acid Production by Metabolically Engineered Corynebacterium glutamicum
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Production L-arginine by Metabolically Engineereed Corynebacterium glutamicum
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
단체급식 다빈도 사용 고나트륨 음식의 단계별 저염화의 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
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