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Sargassum sagamianum extract inhibits carbohydrate digestive enzymes and alleviates postprandial hyperglycemia in STZ-induced diabetic mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sargassum yezoense Extract Inhibits Carbohydrate Digestive Enzymes In Vitro and Alleviates Postprandial Hyperglycemia in Diabetic Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Lupeol Inhibits α-Glucosidase in vitro and Alleviates Postprandial Hyperglycemia in Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Gynura procumbens Extract Alleviates Postprandial Hyperglycemia in Diabetic Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Hypoglycemic Effect of Jicama (Pachyrhizus erosus) Extract on Streptozotocin-Induced Diabetic Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Pheophorbide A from Gelidium amansii Improves Postprandial Hyperglycemia by Inhibiting α-Glucosidase in Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
LPS로 유도한 마우스의 급성신경염증에 대한 톱니모자반(Sargassum serratifolium) 추출물의 효과
한국수산과학회지
2019 .02
Structural effects of ginsenosides to inhibit α-glucosidase for modulating the postprandial glycemic response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gynura procumbens extract ameliorates postprandial hyperglycemia in diabetic mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
Sargassum sagamianum Extract Protects INS-1 Pancreatic β-cells Against Glucotoxicity-induced Apoptosis.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
α-amylase and α-glucosidase inhibition effects of Korean edible brown, green, and red seaweed extracts
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .03
Inhibitory Effects of the Loranthus Parasiticus Extract on Carbohydrate Digestive Enzymes and Postprandial Hyperglycemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physiological Activities of Hot Water Extract from Immaturity Ponciri Fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antidiabetic Activity of Sargassum hystrix Extracts in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
노니가루 70% 에탄올 추출물의 항산화 및 α-Amylase Inhibitory 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
돼지감자 분말 첨가 묵의 생리활성성분 분석 및 품질평가
한국식품영양학회지
2015 .08
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