지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Morphological and Molecular Characterization of Mutants with Distorted Trichomes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Phenotypic and Genetic Characterization of a New Tomato Mutant Affecting Plant Growth and Trichome Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Analysis of the Phenotypic and Genetic Characterization of a New Mutant Affecting Trichome Development on the Stems of Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The Inquieta Gene of Tomato is Involved in Trichome Development
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Genetic Analysis of the Tomato inquieta Mutant Links the ARP2/3 Complex to Trichome Development
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
A Tomato Inquieta Gene, Related to the ARP2/3 Complex, is Involved in Trichome Development
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Development of Tomato Mutant Population Using Micro-Tom Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Characterization of Arabidopsis mutants insensitive to high sugar concentrations
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Generation of FIERY1-Knockout Tomato Mutants using a Virus-Induced Genome Editing System
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Artemisinin Content and Its Correlation with Density of T-shaped Non-glandular Trichome from 10 Different Artemisia Species
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of the Single Nucleotide Polymorphism Marker for Disease Resistance to Tomato Spotted Wilt Virus in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Early growth response of tomatoes to soil EC levels using on-site soil diagnosis
한국토양비료학회지
2025 .02
0