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Genomics Approach to Identify Genes Controlling Capsaicinoid Content in Capsicum spp.
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
QTL Analysis of Capsaicinoids Contents Using Extremely Pungent Pepper (Capsicum chinense)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Testing A Marker Set Derived from GWAS for Genomic Selection in Pepper (Capsicum spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Evaluation of Pepper Genetic Resources for Contents of Vitamin C and Capsaicinoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 고춧가루의 매운맛 등급 표시에 따른 capsaicinoid 함량 및 품질 특성 조사
Food Science and Preservation
2022 .10
Genomic Landscape of Environmental Stress-responsive Transcription Factors Revealed through Gene Co-expression Networks in Capsicum annuum L.
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Alleles of Pungency Regulating Genes from Pungent Pepper Accessions Significantly Upregulated Capsaicinoids Content
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Transcriptome Sequencing Reveals Differential Expression Genes Involving Capsaicinoid Biosynthesis in the Pericarp Tissue of Capsicum chinense ‘Trinidad Moruga Scorpion’
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Genomic Survey, Characterization, and Transcriptome Analysis of Receptor Like Protein Encoding Genes in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Genomic Landscape of Transcription Factors by Interacted Co-expression Networks of Abiotic and Biotic Stresses in Capsicum annuum L.
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quarterly comparative analysis of Capsaicinoid content for spiciness standardization in chili powder from various origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Genetic Diversity and Population Structure Analysis to Construct a Core Collection in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Assessment of High-Level Resistance to Bacterial Wilt in Capsicum Species
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparative Analysis of De novo Genomes Reveals Dynamic Intra-species Divergence of NLRs in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Phenotypic Variations in Core Collections in Capsicum spp.
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Personalized Food Based on Genomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
내서성 수준이 다른 두 고추(Capsicum) 품종의 열 스트레스에 대한 광합성 비율 반응
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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