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Biological control of apple anthracnose by Paenibacillus polymyxa APEC128, an antagonistic rhizobacterium
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quantitative analysis of Bacillus subtilis S37-2, a Biocontrol Agent in Three Different Soil Textures
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
A non-sporulating variant of Paenibacillus polymyxa E681 with improved motility and transport : an alternative survival strategy
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Burkholderia ambifaria와 Paenibacillus polymyxa의 항균성분리 물질 분리
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Paenibacillus polymyxa and Burkholderia cepacia Antagonize Ginseng Root Rot Pathogens
한국토양비료학회지
2017 .12
Postharvest technologies for fruits and vegetables in South Asian countries : a review
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Effect of selective supplementation on a biocontrol bacteria mixture for controlling soil borne plant pathogens
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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