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New soybean cyst nematode, Heterodera sojae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Distribution of Heterodera glycines and H. sojae in soybean field in Gangwon-do and Chungcheongbuk-do
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparison of nematicidal and hatching inhibitory effects of nematicides on Heterodera glycines and H. sojae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Evaluation of Korean soybean cultivars against Phytophthora sojae isolated in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Gene-Based Allele Specific Marker for Resistance to Phytophthora sojae in Soybean (Glycine max L.)
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .01
돌콩(Glycine soja)의 침수 스트레스 관련 유전자 발굴을 위한 대량전사체 분석
한국육종학회지
2022 .12
Effect of Fluctuating Temperature on the Damage Potential of Heterodera schachtii on Chinese Cabbage
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Effect of Plastic Mulch on Heterodera schachtii Population in Chinese Cabbage
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Comparison of body wall cuticle of cyst of H. glycines and H. sojae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The factors affecting the sporangia formation of Phytophthora sojae isolated in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Natural hybridization between transgenic and wild soybean genotypes
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Genetic and molecular regulation of flower pigmentation in soybean
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Assessment of the effect on soil microbial communities of genetically modified soybean and a hybrid from crossing with wild soybean
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
콩 소청2호의 균주 특이적인 역병 저항성 유전자좌
한국육종학회지
2020 .01
Protective Effects of Hydroponic-Cultured Ginseng Extract on H₂O₂-Induced Cytotoxicity in SK-N-SH Cells and Scopolamine-Induced Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Assessing weediness of herbicide tolerant genetically modified soybean
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Transcriptomic Insights into Salt Tolerance in Glycine soja through RNA Sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
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