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Two newly recorded species of Pyraustine moths (Lepidoptera: Crambidae) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
First record of the genus Pachynoa Lederer, 1863 (Lepidoptera: Crambidae: Spilomelinae) from Laos
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
호두 첨가가 양조간장의 지방산 조성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .10
Current status of Walnut blight in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of management status of chestnut cultivation in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Comparison of Antioxidant Activities on Dried Chestnut, Chestnut Inner Shell, Chestnut outer shell Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Spatial analysis of Ricania shantungensis in a chestnut producing area
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Antioxidant Activities of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Quality of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Four species of the family Gracillariidae (Lepidoptera) new to Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Taxonomic review of the family Thyrididae (Lepidoptera) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
운송보관중 밤의 품질조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Heat treatment and Pressed temperature on Bioactivities of Walnut Pressed Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
DNA barcoding utility in a genus Promalactis (Lepidoptera: Oecophoridae)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Anti-thrombosis, Anti-oxidant and Anti-diabetes activities of Walnut leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
압출성형 공정변수에 따른 율피분말 첨가 반죽의 물성과 식빵의 품질특성
산업식품공학
2017 .01
Multilocus sequence typing of the genus Pseudomonas isolated from walnut trees in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Antimicrobial activity of an extract from Populus tomentiglandulosa against two pathogens on the walnut tree
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Genome-wide identification, characterization and expression profile analysis of BBX gene family in Chinese chestnut (Castanea mollissima)
Plant Biotechnology Reports
2024 .02
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