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Food Ingredients and Human Intestinal Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Improvement Effect of Hesperidin on Intestinal Barrier in Radiation-induced Intestinal Barrier Dysfunction Caco-2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Enhancement of Intestinal Barrier Function by Hesperidin through AMPK and Tight Junction-related Genes in Caco-2 Cell Monolayers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lactiplantibacillus plantarum KM2 culture supernatant alleviates intestinal barrier function in DSS-induced colitis in mice and intestinal epithelial cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Pinoresinol on Intestinal Barrier Enhancement in Caco-2 Cell Monolayers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protocatechuic acid redistributes tight junction proteins by targeting Rho-associated protein kinase to improve intestinal barrier function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱스・마이크로바이옴 기반 기능성 평가 기술 고도화 -장 건강 기능성 관련 연구 동향 분석
식품산업과 영양
2024 .06
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Baicalein Induces CD4⁺Foxp3⁺Tcells and Enhances Intestinal Barrier Function in a Mouse Model of Food Allergy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Intestinal Function Improvement Based on Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cross-Cultural Analysis of Consumers’ Interest in Snack Food Ingredients across 13 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of organically processed foods added with functional ingredients for children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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