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농업환경의 개념에 관한 법률적 논의 현황과 문제점 분석
한국유기농업학회지
2018 .01
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
IoT 적용 대장균 검출기 개발과 농식품 및 생산환경에 적용
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Innovation of Agri-Food Industry by 4th Industrial Revolution Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Pulmuone’s Sustainable Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on Safety Management Support and Institutionalization for Convergence Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Changes Associated with Obesity and the Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
빅데이터를 활용한 원예작목 소비와 생산변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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