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오배자(Rhus chinensis) 메탄올 추출물의 항산화 및 미백 효능
농업생명환경연구
2022 .03
Quality characteristics of Cheddar cheese using Imsil traditional strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Evaluation of Green Inhibition Properties of Rhus verniciflua Plant Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Analysis of Nitrous Oxide Emissions and EF5g from River Water in Agricultural Area: A Case Study of Imsil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
옻씨 추출물의 항산화 활성과 옻씨 추출물을 첨가한 발효유의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Anti-wrinkle and Anti-inflammatory Effect of Rhus javanica Branch Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
비탈면에 파종된 붉나무(Rhus javanica) 개체군의 생육 및 공간분포 특성 - 용인 대지산 사례지역을 중심으로 -
환경복원녹화
2015 .01
Poultry Meat Quality in Relation to Muscle Growth and Muscle Fiber Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
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