지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2018
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A Comparison of a Chemical Components and Their Antioxidant Effects in Lycium chinense and Schizandra chinensis depending on Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Betaine Content and Antioxidant Activities of Lycium chinense
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant, antibacterial, and antiinflammatory effects of fermented milk made with Lycium chinense Mill extract, red ginseng extract, and rice powder
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Measurement of physiological activity of Schisandra chinensis essential oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of SSR Marker from Schisandra chinensis Using Next Generation Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Induction of Tetraploid in Varieties of Lycium chinense M.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
오미자 수집종의 생육특성 및 생리활성 분석을 통한 우수자원 선발
한국약용작물학회지
2019 .02
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of Breeding Lines in Boxthorn (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Natural dental gum using Schisandra chinensis: application of sustainable and zero-waste food materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
General and Functional Component of New Varieties in Boxthorn (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
First report of tomato spotted wilt virus isolated from Boxthorn (Lycium chinense Mill)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
건조 오미자 장기저장 방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
건조 구기자의 추출에 따른 항산화 효능 모니터링
Food Science and Preservation
2016 .12
Schisandra chinensis Extract Lowers Lymphatic Absorption of Cholesterol and Fat in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Supplementation effects of feed additive containing multi-probiotic strains and Schisandra chinensis by-products combined with eggshell in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Comparison of Growth Characteristics and Yield in Boxthorn Tetraploid Lines (Lycium Chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
0