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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
DISCUSSION
REFERENCES
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프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Prophylactic efficacy of probiotics on travelers’ diarrhea: an adaptive meta-analysis of randomized controlled trials
Epidemiology and Health
2018 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhancing protein digestibility by probiotics administration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Probiotics on Calcium-induced Constipation in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
전처리 방법이 유산균수 측정에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bifidogenic Effect and Metabolomic Shifts in Healthy Human Cohort Supplemented with a Prebiotic Dietary Fiber Blend, and Potential Utility of Pre-/Probiotics in Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Bacteriocin-Prodcting Probiotics Complex with Improved Storage and Its K-Food Industrialization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics function against metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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