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지치 종자 안정생산을 위한 채종시기별 생육 특성 및 수량성 구명
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Lithospermum erythrorhizon complexes extract prevents dexamethasone-induced muscle atrophy in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Efficient Suspension Culture for Homogenized Cell Growth and Shikonin Derivative Production in Lithospermum erythrorhizon
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
A Trend Analysis of Cultivation Status of Medicinal Crop Farmers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
A New High-Quality, High-Yielding Lithospermum erythrorhizon Cultivar “Daehong”
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
비중선에 의한 지치 종자 선별
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
A trend analysis of the cultivation status of medicinal crop farmers in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
Effects of Sowing (Planting) Time by Different the Ridge and Mulching Cultivation for Established GAP Guide Book in Lithospermum erythrorhizon S. et Z.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Comparison of Antioxidant Effects of Extracts from Glycyrrhiza uralensis, Lithospermum erythrorhizon, and Astragalus membranaceus before and after Fermentation using Lacto-bacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
거베라 농가 재배 및 스마트팜 현황 조사
화훼연구
2021 .12
Current Status and Prospects on the Cultivation Program of Special and Medicinal Crops Introduced from Foreign Countries in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
황기 후작지 재배 약용작물의 수량 평가
한국약용작물학회지
2022 .04
딸기재배 온실의 현장조사 분석 : 서부경남 지역을 중심으로
시설원예·식물공장
2018 .07
Quality and Nutritional Evaluation of Mixed Vegetables with Medicinal Crops
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
ICT 기반 표고버섯 스마트 재배시설 모델개발
한국버섯학회지
2018 .01
The synergistic anti-muscle atrophy effects of Lithospermum erythrorhizon S. with other herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
농민전업합작사 참여의향 및 농가조직 유형 선택 결정요인 분석: 중국 훈춘시(Húnchūn) 농가들을 대상으로
한국국제농업개발학회지
2017 .01
약용작물 생산기반 구축을 위한 규제 개선
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
작물생산 DB를 이용한 지역별 밭작물재배 변동 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
스마트팜과 관행 농가에서 재배된 토마토의 물리적, 기능적 특성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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