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2018
ABSTRACT
서언
재료 및 방법
결과
고찰
REFERENCES
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Comparison in Antioxidant Activities and Total Polyphenol Contents of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collection
한국국제농업개발학회지
2015 .01
남아시아 및 아프리카로부터 수집된 잇꽃자원의 지방산 조성 및 항산화 활성
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Comparison of Antioxidant activities in Safflower germplasm collected from Central Asia and Africa
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
Analysis of Oil Compositions and Antioxidant Activities of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collected from China
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
콩 유전자원의 지방함량과 지방산조성 평가 및 유용자원의 선발
한국육종학회지
2015 .01
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
Comparison of the antioxidant activity and anti-inflammatory efficacy according to the extraction conditions of Safflower, Carthamus tinctorius L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of antioxidant activities in 56 Brassica germplasm accessions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Morphological and Oil Compositions in Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm of Different Geographical Groups
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Comparison of Antioxidant Activities on High Oleic Acid and High Linoleic Acid Safflower Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Establishment of the Tissue Culture Condition and Metabolic Analysis of Medicinal Crop
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
미국 USDA에서 도입한 수박 유전자원의 특성
한국육종학회지
2019 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities by Spray Dried Powder of Safflower (Carthamus tincotrius L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고삼 수집종의 생육특성, 주요성분 및 항산화 활성
한국약용작물학회지
2020 .10
Comparison of Antioxidant Activity of Safflower Seed Extracts Using Different Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
동아시아에서 수집한 기장(Panicum miliaceum L.)에 대한 형태적 변이
농업생명환경연구
2020 .01
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