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Metabolic Profiling of Fruits of Morus alba at Different Stages using HPLC and GC-TOFMS
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
심재, 변재, 형성층 및 사부를 포함한 뽕나무 심부 고온추출물의 항염증 활성
한국약용작물학회지
2018 .06
Comparative Analysis of Secondary Metabolites and Metabolic Profiling in 10 Ginseng Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
상백피(Morus alba root barks)로부터 페놀화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
뽕나무(Wild Variety)의 대량증식을 위한 종자의 휴면 여부 구명
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Improved Host Defense by Morus alba L. through Immune Response of Toll-Like Receptor 4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Anthocyanin Rich and Flavonoid Rich Fractions from Mulberry (Morus alba L.) on Lipid Accumulation and Differentiation in 3T3-L1 Preadipocytes
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
뽕나무 잎과 오디를 활용한 발효차 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Morus alba L. Ethanol Extract Improves Insulin Resistance in Diet-Induced obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Tetraploids from Tissue Culture of Small Type Diploid Watermelon
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Cholinesterase Inhibitory Activity of the Components Isolated from Morus alba Branch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Domestic Diploid Variety and Tetraploid ‘Etteum’ Variety in Platycodon grandiflorum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Morus alba L. root Reduces Melanin Synthesis via the S1P-S1PR-ERK Signaling Pathway in B16F10 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
ESTABLISHMENT AND CHARACTERIZATION OF FIN CELL LINES FROM DIPLOID, TRIPLOID, AND TETRAPLOID Misgurnus anguillicaudatus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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