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A Reconsideration for Origin Plants of Cynanchum wilfordii Radix and Morphological and Anatomical Study
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
LC-MS/MS를 이용한 식품 중 천속단과 한속단 지표성분 동시분석
한국식품과학회지
2016 .12
Characteristics of Growth and Component in Phlomoides umbrosa Moench
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Genotoxicity Evaluation of an Ethanol Extract Mixture of Astragali Radix and Salviae miltiorrhizae Radix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Yields and Ingredients by Planting Density during Two-year Cultivation of Phlomis umbrosa
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Verification of Safety and Anti-Inflammatory Properties in Compounds of Sanguisorba Radix
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
기후변화시나리오(RCP)를 적용한 일천궁 재배적지 변동예측
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
공적 기억을 활용한 공원의 기원과 특성
한국조경학회 학술발표논문집
2019 .01
Study on the Conditions of Cutting for Production of Phlomoides umbrosa Moench
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
식물성 단백질을 이용한 식물성 반려견 간식 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on Resource of Same Plants Species in Vietnam and Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
전호, 파고지 추출물의 신생혈관 억제 효과 연구
수산해양교육연구
2020 .08
Anti-cholinesterase and Antioxidant Constituents from Morus Radix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Genetic Authentication of Cynanchi Wilfordii Radix and Cynanchi Auriculati Radix by Using Conventional-PCR and Real-time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Activities in Domestic and Foreign Glycyrrhizae Radix Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Marker compounds contents of Salvia miltiorrhiza Radix depending on the cultivation regions
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
백하수오의 식품학적 영양 성분 및 휘발성 향기 성분 분석을 통한 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2015 .04
국내 자생식물 해당화의 형태적 특성 및 교배 친화성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Molecular Cloning and Gene Expression Relative to Bio-Synthesizing of Major Components in Phlomis umbrosa Turczaninow
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Change in microbiological quality and dominant bacterial communities during processing and storage of Platycodi radix (Doraji)
Food Science and Preservation
2018 .07
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