지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식용유지의 지방산화 측정법 및 산화예측 기법
식품과학과 산업
2022 .12
Global Edible Oil Market Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Estimating Soil Organic Carbon, pH, and Nitrogen Using Mid-infrared Diffuse Reflectance Spectroscopy
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Estimating Soil Organic Carbon, pH, and Nitrogen Using Mid-infrared Diffuse Reflectance Spectroscopy
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Analytical Method Validation of Five Mycotoxins in Edible Oil using Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Comparison of Nutritional Quality in Four Edible Insect Oils Extracted Using SFE and UAE Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of extracting solvents on physicochemical properties of vegetable seed oils and their suitability for industrial applications
Food Science and Preservation
2024 .08
Phosphate Adsorption on Hematite by in situ ATR-FTIR : Effect of pH
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Analysis of Vitamin B5 and B6 in Different Edible Parts of Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Study on Titration Method and Gas Chromatography with Flame Ionization Detection for Determination of Iodine Value in Edible Fats and Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0