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Mycobiology
2019 .01
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101502 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101594 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Lactic Acid Bacteria Having Antibacterial and Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
내산성이 우수한 Acetobacter pasteurianus AFY-4 균주를 이용한 다래 식초 초산발효 최적화
동아시아식생활학회지
2018 .04
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
In Vivo Characterization and Evaluation of Probiotic Strains Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Acetic Acid-Sulfur Dioxide 복합체에 대한 이론 연구
대한화학회지
2015 .06
전통발효식품 유래 유산균의 프로바이오틱스 특성 연구
생명과학회지
2019 .06
식물 생육 촉진 및 식품 병원성 진균에 대한 항진균 활성을 갖는 길항 미생물의 탐색
미생물학회지
2022 .12
Characterization and Immunomodulation Activity of Lactobacillus sakei L2 and L8 Isolated from Chicken Cecum
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Effect of Acetic Acid on Bacteriocin Production by Gram-Positive Bacteria
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
The Effect of Storage Condition and Characterization of Protaetia brevitarsis Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
전통발효식품 유래 Lactobacillus pentosus SRCM103472의 프로바이오틱스 특성과 Caenorhabditis elegans 동물 모델을 이용한 생체기능성 연구
미생물학회지
2021 .12
Complete genome sequence of Pediococcus acidilactici strain SRCM103444 isolated from cheonggukjang
미생물학회지
2020 .09
흑마늘의 첨가량을 달리한 식초의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Complete genome sequence of Lactobacillus fermentum SRCM103285 isolated from Korean rice wine, makgeolli
미생물학회지
2020 .09
Safety Evaluation of Probiotics Strains Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Method Development of rutin as the acetic acid andalcohol fermented mulberry
한국분석과학회 학술대회
2020 .11
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