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Optimization of Simultaneous Analysis of water-soluble vitamins using HPLC and LC-MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
LC-MS/MS에 적용된 새로운 Q0 기술
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Purification and Detection of Alternaria Mycotoxins Using HPLC and LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
당류/당알코올류 HPLC 분석용 CNT 컬럼 개발 및 분석법 최적화 연구
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
LC-MSMS를 이용한 대기 중 PM2.5 유리아미노산 분석 방법 연구
한국대기환경학회지(국문)
2017 .02
Development of the HPLC analytical method of two components in SH and CO mixture using HPLC-ELSD
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Development of Analysis Method for New Drug Substance by HPLC
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
Utilization of LC-MS/MS in Drug Development
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Analysis method development of anti-obesity drugs in health functional foods by LC/PDA and LC/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Pseudoparallel invariant submanifolds of $(LCS)_n$-manifolds
한국수학논문집
2020 .01
Semi-invariant submanifolds of $(LCS)_n$-manifold
대한수학회논문집
2018 .01
Optimization of LC-MS/MS method in Health Functional Food Code: Quantitative measurement of αS1-casein with modified LC condition
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Detection of the amphetamine-like substances in dietary supplement by LC-PDA and LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Development of HPLC-DAD and LC-Q-TOF/MS for chemical profiling of Aspergillus flavipes extract
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Development of the simultaneous HPLC analytical method for six prenylated flavonoids in Sophorae Radix using HPLC
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Introduction of analysis cases for the unauthorized compounds adulterated in certain seized foods using LC-UV and LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
High-throughput Drug Interaction Study using LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
LC 공진을 이용한 다점 측정 1차원 센서 어레이
한국자기학회지
2020 .04
Development of a LC–MS/MS method for simultaneous analysis of 20 antihistamines in dietary supplements
분석과학
2015 .04
Isolation and determination of anthocyanins from various berry products by high-speed countercurrent chromatography combined with LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
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