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An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Using hairy roots for production of secondary metabolites in Artemisia
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Enhanced biosynthesis of triterpenoids in Centella asiatica hairy root culture by precursor feeding and elicitation
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Effect of cultivars on hairy root induction and glucosinolate biosynthesis in a hairy root culture of Kimchi cabbage (Brassica rapa L. ssp. Pekinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .03
Thymol production in hairy root culture of Sahendian savory (Satureja sahendica Bornm)
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Heterologous expression of cyanobacterial PCS confers augmented arsenic and cadmium stress tolerance and higher artemisinin in Artemisia annua hairy roots
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Triterpene and flavonoid biosynthesis and metabolic profiling of hairy roots, adventitious roots, and seedling roots of Astragalus membranaceus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
The effect of heavy metals on astragalosides accumulation in Astragalus membranaceus hairy root culture
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
Hairy Nanocellulose : A Novel Class of Cellulose Nanoparticles
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
국내 칡의 생산·관리현황을 통해 본 산촌활성화 방향
한국산림휴양학회지
2015 .06
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effects of Hairy Vetch Application on Soybean Yield and Soil Physico-chemical Properties Under Different Soil Textures
한국토양비료학회지
2018 .11
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Elicitor처리가 더덕사포닌 함량에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
화산회토 감귤원에서 헤어리베치의 이용 가능성
한국유기농업학회지
2017 .01
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