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Analysis of Porphyra Yezoensis Components by Using Different Treating Agents
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Bioactive peptides from Porphyra yezoensis and their anti-inflammatory activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Physiological Responses of Porphyra yezoensis Ueda (Bangiales,Rhodophyta) Exposed to High Ammonium Effluent in a Seaweed-based Integrated Aquaculture System
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
Peptides from Porphyra yezoensis regulates proliferation in AGS cell
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
건조김의 저장중 품질특성 변화
한국식품과학회지
1987 .06
Effects of a Calcium propionate Treatment Agent on Cultured Porphyra yezoensis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Optimization of Parameters for GUS Gene Transformation of Porphyra yezoensis by Particle
Fisheries and Aquatic Sciences
2006 .01
Extractive Nitrogenous Constituents and Their Monthly Variation of Fresh Laver Porphyra yezoensis
Food Science and Biotechnology
2001 .08
일반 김과 기능성 김의 식품성분과 관능평가 비교 분석에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2007 .10
Toxicity of Cryoprotectants to Gametophytic Thalli of Red Algae Porphyra yezoensis
Fisheries and Aquatic Sciences
2012 .01
Neurite Outgrowth Stimulatory Effects of Edible Red Alga, Porphyra yezoensis in Primary Rat Hippocampal Neurons
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
ANTIOXIDANT AND ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITIES OF THE SULFATED POLYSACCHARIDE PORPHYRAN ISOLATED FROM DISCOLORED NORI (Porphyra yezoensis)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
한국산 방사무늬김과 잇바디돌김의 영양성분, Phytochemicals 및 항산화 활성 비교
한국식품영양과학회지
2019 .11
Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Variation in Porphyra yezoensis and P. tenera
한국양식학회지
1997 .08
Effects of molecular weight of porphyran Isolated from Laver, Porphyra yezoensis, on Lipid Metabolism in Rats Fed High Fat Diet
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Metal oxide 센서를 바탕으로한 전자코와 SAW 센서를 바탕으로한 GC를 이용한 저장 중 김의 품질 평가
한국식품과학회지
2002 .12
Anti-inflammatory Activity of the Sargassum sagamianum Ethanol Extracts in LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Allelochemical 생성 벼 품종 Kouketsumochi 로부터 Allelochemical 탐색
한국잡초학회지
2000 .08
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