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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
A study on the classification of consumer types based on food safety attitudes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
Analysis of Consumer Awareness, Purchase Experience, and Purchase Intention Factors of Functional Foods
농업생명환경연구
2023 .06
A study of interest in pet food by consumer food choice type
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Improving Food Safety Management in Children’s Green Food Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Analyzing COVID-19 Period Food Poisoning and Food Safety Using Text Mining
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
충남 지역 초?중학생의 무상학교급식 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
인터넷 정보조사를 통한 국내 환자용 식품의 판매가격과 영양 함량 평가
한국식품영양학회지
2021 .01
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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